ЗА КОНТАКТИ:    

ТЕЛ. +359  884 310 898

280 thoughts on “

  1. Здравейте

    Можете да трансформирате фаровете на пежо 308 във фарове с лупи и да монтирате лед / ксенон? Съответно какво ни струвало
    ?
    Поздрави
    Борислав

  2. Здравейте, интересувам се от цена за подмяна на оригинални с би-ксенон лупи на Kia Magentis 2003 г.

  3. Здрвейте интересува ме цена за подмяна на оригинакна лупа с нови биксенонови лупи колата е пежо 407 биксеноновите лупи ги имам в наличност

  4. Здравей, имам Ауди а3 8Р 2005г. 3.2 ДЕСЕН волан. Искам да и сменя фаровете за да мога да я регистрирам. Въпроса ми е дали можете да направите нещо (да се вградят лупи или да ми препоръчате как най-добре би станало). Благодаря предварително!

  5. Здравейте,
    интересувам се от пълно рециклиране на фарове за Опел астра h 2006 gtc, както и поставяне на лупи.

  6. Здравейте ! Интересува ме ориентировачна цена за вграждане на биксенон лупи на рефлекторен фар и ако е възможно англески очи за Мерцедес C класа 2002 седан (W203)

  7. Здравейте,

    Интересува ме, възможно ли е да се вградят лупи в халогенен фар. Колата е Opel Astra J седан 2013 г. Ако отговора е да, може ли и да посочите приблизителна цена и срок за направа.

    Благодаря предварително.

  8. Здравейте интересува ме на голф 4 стандартни фарове да се вгради лупа на късите светлини колко ще струва и как процедирате с Еконт и гаранция някаква давате ли?

  9. Здравейте, интересува ме цена за поставяне на лупи или биксенон лупи на рефлекторен фар на Audi A3 8P, аз съм с H7 led

  10. Здравейте, интересува ме дали може да вградите в рефлекторен фар ,биксенонови лупи, които не са закупени от вас? Благодаря!

  11. Здравейте, Моля за цена за следните 2 варианта за фарове на Honda HR-V.
    1. Възстановяване на 1 бр. рефлектор къси светлини.
    2. Монтаж на 2 бр. лупи за къси светлини H1 (разполагам с LED крушки)
    С уважение Галин Ганчев

  12. Здравейте,

    може ли да ми дадете информация като време колко би отнело да се рециклират два рефлектора на лек автомобил, тъй като не съм от София?
    Ако Ви е необходима допълнителна информация – ще Ви отговаря след това допълнително при комуникацията на лични съобщения.

    Поздрави.

  13. Здравейте,

    Subaru Outback 2010 (фабричен ксенон) – фаровете са „изхабени“ и не осветяват добре.
    Каква би била цената и времето необходимо за възстановяване?

  14. Здравейте. Интересува ме каква би била цената за рециклиране на рефлектори и подмяна на стъклата(пластмасови, които си поръчах нови, защото моите имат пукнатини) на Мицубиши Аутлендър1 2003г

  15. Здравейте, от скоро имам Рено Лагуна 3, 2007г. Фаровете са с лупи, но без ксенон – каква е цената за монтаж на ксенон и лайтбар отвътре с функция за мигачи, а също и облепване от вън със защитно фолио. Къде се намира сервиза? Благодаря!

  16. Здравейте, интересува ме цена за вграждане на лупи na Volvo v70 и рециклиране на фарове на рено клио III 2007 с лупи

  17. Здравейте, интересува ме цена за възстановяване на рефлекторите на лупите на Тойота Авенсис t25. И монтиране на ксенон Благодаря и адрес каде ви е сервиза

  18. Здравейте, става въпрос за вграждане на лупи във фар на хонда акорд 99та година.
    Ще може ли да ми дадете адреса Ви (понеже не го намерих ) за да мина и евентуално да уточним детайлите (като варианти,цена и време)

    Поздрави!

  19. Здравейте:
    имам хонда сивик 7 генерация
    Имам лупи на фаровете и са поставени ксенонови крушки.
    Но фаровете на са закачени за регулиране на височината и сwетят много ниско долу,
    Въпросът ми е следният дали вие ще можете да ги повдигнете по някакъв начин или да закачите регулатура за височината.
    ПОЗДРАВИ:
    nikexp@abv.bg

  20. Здравейте,имам Ивеко бус 2001г. но фаровете не ми харесват изобщо как светят,ходих при какви ли не майстори и те казват,еми това е,не може повече.Може ли да се помогне с нещо

  21. Здравейте,
    интересувам се от цена за рециклиране на фарове за астра ф и евентуално монтаж на лупи в тях

  22. Здравейте, интересува ме цена за възстановяване на рефлекторите на лупите на Тойота Авенсис t25. Благодаря

  23. Здравейте, интересувам се от цена за лупи МОРИМОТО METAL монтаж, окабеляване и светодиодни ангелски очи и полиране на фаровете и UV защитаването им, колата е Seat Ibiza 2005

  24. Здравейте, интересува ме ориентировъчна цена за вграждане на ксенон при късите на Пасат Б5 с оригинални рефлекторни фарове. Включително почистване на рефлекторите, стъклата, пастиране и евентуално облепване с фолио от външната страна.

  25. Привет! Интересувам се от почистване на фара отвътре, боядисване частично с черно и вграждане на дневни светлини във фара. Става на въпрос за тойота приус 2007.

  26. Здравейте,

    за VW Touareg от първите генерации, биксенонови с лупи и на дългите, фаровете ще трябва да се творят и почистят (и хромират евентуално, ако прецените че е необходимо – да го включим в цената). Въпроса ми е колко време ще отнеме процедурата и какъв е ценовия диапазон?
    Благодаря предварително!
    Поздрави.

    e-mail: almarinov@abv.bg

  27. Здравейте,интересува ме цената за вграждане на лупи би ксенон на субару аутбек 2001 година

  28. Здравейте, интересуваме цена за покупка и монтаж на биксенон. На Рено Меган 2 фаза 2 ,то е с лупи. БЛАГОДАРЯ.

  29. Здравейте,
    Интересуват ме цени за следното:
    1) Премахване на оребряване на фарове на Смарт 2000г.
    2)Монтиране на лупи + ксенон + баласт + ангелски очи
    3)Рециклиране на оригиналните рефлектори.

    Благодаря!

  30. Здравейте, интересува ме цена за рециклиране на рефлектора на късите светлини на Volvo S40 2005г. – рефлектора зад лупата?

  31. Здравейте, може ли да ми кажете цена за рециклиране на фарове на Меган 2000г.
    Интересува ме само рефлектора на фара, без хромираните детайли около самия рефлектор.

    https://www.google.bg/search?q=headlight+megane+1+phase+2&biw=1366&bih=631&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj11qfwvZbSAhWLvRQKHfm3DsEQ_AUIBigB#tbm=isch&q=headlight+megane+mk1+phase+2&imgrc=ufDpiS_Xwue8SM:

Вашият коментар